Imprimă această pagină
Miercuri, 11 Iulie 2012 19:47

Scoala de Vara ACM 2012

In perioada 18-29 Iunie 2012, 100 de tineri voluntatri implicati in cadrul programului "Abilitatrea tinerilor in participarea si promovarea serviciilor de ingrijire la domiciliu pentru batrini" au participat la Scoala de Vara organizata de catre Ajutorul Crestin din Moldova, in parteneriat cu Eparhia de Edinet si Briceni. Aceasta a fost gazduita  la Manastirea "Adormirea Maicii Domnului" din satul Calaraseuca, fiind finantata de catre "Bread for the World" Germania.

In cadrul scolii de vara, tinerii voluntari au fost instruiti in acordarea de servicii de ingrijire la domiciliu pentru batrini, PR si comunicare, managementul timpului. Participantii sau bucurat de comunicare de la egal la egal, exercitii de team-building si ateliere de fotografie. Acestea au fost incintati de peisajul din regiune: padurea, stincile si izvoarele din vecinatatea manastirii, participind activ la activitatile organizate in aer liber.

Competentele dobindite in cadrul scolii de vara vor ajuta tinerii voluntari in dezvoltarea ulterioara a activitatilor din cadrul programului in derulare: in elaborarea materialelor promotionale, publicarea activitatilor implementate de catre parohiile din cadrul proiectului, cit si sensibilizarea populatiei.

Vezi si:
http://www.eparhia-edinet.md/2012/06/29/посевающие-в-своих-детях-еще-в-младенч/
http://www.eparhia-edinet.md/2012/06/27/scoala-de-vara-pentru-tineri-la-manastirea-calaraseuca/

 

Citit 6452 ori

Galerie de imagini