Luni, 05 Noiembrie 2012 12:32

Vizita de studiu in Romania

In perioada 20-21 Octombrie 2012, 29 de voluntari din localitatile Hincauti, Rotunda, Scaieni, Taul, Edinet si Donduseni au participat la vizita de studiu in Romania.

Vizita a fost organizata de catre ACM in cadrul programului "Abilitarea tinerilor in participarea si promovarea serviciilor de ingrijire la domiciliu pentru batrini" finantat de "Bread for the World", Germania. Grupul de voluntari a vizitat centrul social "Sf.Ilie" din Miclauseni, casa de si batrini "Fericitul Ioan Paul al II-lea" din Butea si caminul pentru batrini "Sf. Imparati Constantin si Elena" din Bucium.

Voluntarii au fost invitati la masa rotunda cu genericul "Dezvoltarea serviciilor de ingrijire pentru batrini-Tinerii in actiune!" organizata de catre Asociatia Tinerilor Ortodocsi din Romania. Tinerii au avut posibilitatea de a comunica cu colegii si de a-si impartasi experienta acumulata in acordarea serviciilor de ingrijire la domiciliu pentru batrini.  Participantii au avut parte de un dialog constructiv si s-au bucurat de o atmosfera prietenoasa.

Alte vizite de studiu similare  vor fi organizate in perioada apropiata cu scopul de a oferi si altor voluntari posibilitatea de a invata din experienta acumulata si de a dezvolta abilitatile necesare pentru stabilirea relatiilor de colaborarea cu tineri crestini din alte tari.

Citit 6217 ori

Login

Linkurile Partenerilor